torsdag 18. juni 2015

Still alive and kicking!

Jeg har vært en veldig lat blogger i år. Men jeg lever enda! Jeg har vel ikke gjort så veldig mye siden sist. Feiret bursdag et par ganger. Herregud, som jeg elsker å ha bursdag. Var kjempekoselig å feire med venninner - jeg hadde laget en killer spilleliste (jeg elsker musikksmaken min, go figure) og vi ble fort teite alle sammen. Herlig.Forrige helg fikk jeg feiret sammen med Silje. Jeg fikk komme på nydelig middag i den nye leiligheten til henne og hennes kjære, og vi tuslet til Smelteverket for gin&tonics og litt "hvorforskullebatmanogsupermankrangletiutgangspunktet?"-prat + selvagt spekulasjoner rundt "kan en varulv svømme?". Da vi følte nerd-faktoren begynte å nå et visst nivå gikk vi likegreit hjem igjen, blandet noen mojitos og så Superman (fra 1978). For en fantastisk skjønn film. Når man ser den så innser man fort hvorfor Superman er så ikonisk. Han er definisjonen på hva en superhelt bør være. Dagen etter gikk vi ut døra og fant oss plutselig midt i markedhimmelen tidligere kjent som Oslo. Det var bare boder og salg og mat og vidunderligheter overalt. Fantastisk!

Annet enn det har jeg fått hengt litt med vakre Maren, søster Veronika og kjære Nikoline. Livet mitt er pretty cool. Jeg er for sliten til å skrive noe fornuftig. Tror jeg gir meg. Haha.

5 kommentarer:

 1. Så bra at du har hatt noen koselige feiringer!! :D <3 Savner deg... Får finne på noe KJEMPE SNART!! :D <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Savner deg og <3 Vi finner på noe gøy snart. Du har min garanti.

   Slett
 2. <3 Jepp, livet har vært temmelig fantastisk for tiden :D
  Vi får håpe på mer herlig vær, bra shopping med masse salg, fantastiske filmer og deilig mat!
  Superman... enough said - du så utrykket mitt når du leste det ;)

  PS: Hvorfor skulle ikke varulver kunne svømme? Så klart de kan!

  SvarSlett
  Svar
  1. Indeed, indeed. Superman <3 <3 <3 sukk...

   Det finnes så mange forskjellige varulver! De som har vanlig canine-fasong kan jo svømme. Men hva med de på to ben? Eller de som er mer apete? + hvis man er vant til å svømme som menneske, og plutselig forvandles til en varulv - da må man jo benytte en annen teknikk for å ferdes i vannet?

   Slett
  2. Du HAR et godt poeng der - men ettersom både mennesker og ulver kan svømme får vi håpe de stakkars krekene klarer det også. Med mindre de jager deg, og du er i vannet ;p

   Slett