onsdag 29. oktober 2014

Whedon womenSom en som elsker å tegne portretter liker jeg godt ansikter. Jeg elsker Joss Whedon, og noe jeg liker godt med seriene hans er bl.a ansiktene. Jeg er så utrolig lei av dette med "ideal" og at når man skrur på TVen ser alle like ut. Jeg samlet sammen noen kjente fjes for de som har sett Buffy, Angel, Firefly og Dollhouse. Noe interessant med alle disse skuespillerinnene er hvor forskjellig de er. Forskjellig figur, etnisitet, høyde, hår, ansiktstrekk og så videre og videre. Men vet du hva? De er alle latterlig pene. Jeg orket ikke å samle sammen alle, men nok til å få fram poenget mitt. Idealmenneske er bullshit. Det gjelder for begge kjønn. Forskjellige ansikter fremhever hverandres særpreg, og det er noe jeg liker veldig, veldig, veldig. Det var ikke egentlig meningen at dette skulle bli et kvalmt "be yourself!"/"go girl!"-innlegg men what the hell. GO GIRL.

3 kommentarer:

  1. Kunne faen meg ikke sagt det bedre selv!! Man må da for faen få lov til å være seg selv uten at mediene for eksempel fuck it up for everyone!! :)

    SvarSlett
  2. Go girls! Yup ;)
    Noe annet jeg elsker med Whedon er at han ikke typecaster, og at han veldig ofte bruker skuespillerne flere ganger, i VOLDSOMT forskjellige roller! De får virkelig brynt seg og utvikler sikkert et helt unikt forhold som gjør serien/filmen bedre for oss heldige publikum!

    SvarSlett