mandag 1. september 2014

Cancelled


Dette er kun et lite utvalg utrolig bra, gripende spennende serier som har blitt kansellert etter 1-2 sesonger. Hvorfor? Seertall? Det gjør meg så sint. Bare så fryktelig frustrert...

En TV serie som virkelig er bra trenger litt tid på å etablere seg, komme inn i handlingen og ikke avsløre alt med en gang. Det tar tid å bli kjent med karakterene og til å skjønne hele bildet. Det er jo hele poenget og det som gjør serier verdt å se på. Og når man da ser siste episode av serien, og har hele serien som en helhet... det er da man vet. Da man vet om det bare er god underholdning, eller om det er et mesterverk. Det er vanskelig å si om man elsker en film om man bare har sett de første 20 minuttene. Det er ikke så lett å bygge opp et seertall om man bare har 15 episoder på seg. I går så jeg sesongavslutningen på sesong 2 av V - En utrolig spennende sci-fi serie. Det var en kick-ass avslutning, bare så jævlig spennende... too bad jeg aldri får vite hva som skjer videre. FAEN.

2 kommentarer:

 1. Enig 100%
  Dollhouse og Firefly klarte jo forsovet å avrunde, selv om jeg veldig gjerne skulle få sett mer, mye mer. Og Ringer? Hva **** skjer videre der?!
  Takk og lov finnes Battlestar Galactica med beste avslutningen EVER :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det fyller alltid mitt hjerte med varme, og auraen min med et slags lys å tenke på avslutningen av BSG

   Slett