mandag 17. mars 2014

Who Do You Look To For Inspiration?I dag har jeg en ugly-day. Jeg er så lei av trynet mitt. Da pleier jeg ofte å sitte og se på bilder av folk jeg blir inspirert av. Enten det er attituden dems, klærne de har på eller hvordan de bærer dem. Om det er hvordan de har håret sitt, utstrålingen, personligheten, eller kanskje personligheten til en karakter de har spilt om det er skuespillere det er snakk om.

Øverst til venstre: Shirley Manson, down to earth, scottish rock goddess, fantastisk stemme og attitude throught the roof. Spiller også fantastisk som Terminator i the Sarah Connor Chronicles.
Øverst til høyre: Eliza Dushku, vakker, talentfull, sitter i styret i THRIVEGulu organisasjonen, og spiller Faith Lehane - my favorite badass - i Buffy the Vampire Slayer.
I mindten til venstre: Amy Acker, utrolig nydelig og talentfull skuespillerinne fra Texas som kan spille alt fra søt som sukker til scary badass demon til hot as hell.
I midten til høyre: Sarah Michelle Prinze (Gellar), jeg har sett henne i godt over 10 forskjellige roller, hun er talentfull, fantastisk pen, og har alltid kule antrekk. Jeg blir også alltid inspirert av å se på Buffy-serien.
Nederst til venstre: Chelsea Tyler (Tallarico), som den yngste av de tre vakre døtrene til Steven Tyler er Chelsea kanskje den som ligner mest på pappaen sin. Et stort smil som lyser opp de dystreste rom, og utrolig masse kule klær hun bærer med stil. Hun er som født til å være rockestjerne, og hun har stemmen til det også. Skjekk ut badbad.
Nederst til høyre: Majandra Delfino, den venezuelansk-cubanske skjønnheten og multitalentet. Skuespillerinne så vel som sanger, låtskriver, kunstner og danser, og spiller opptil flere instrumenter. Hun kan ta på seg de mest usannsynlige plagg og få det til å se helt selvfølgelig ut. Hun spiller også Maria Deluca i Roswell; en av de største personlighetene på TV. Love her.

4 kommentarer:

 1. Vakre mennesker alle sammen! Liker det du sier om attitude. Samme tanker jeg har om deg og de klærne du tar på deg. Alt ser så selvfølgelig smashing ut! Så ikke tro det er noen andre en deg som ser at du har en ugly-da <3
  (copy-paste. blogspot insisterer på å bruke min gamle profil..)

  SvarSlett
  Svar
  1. ååå, du er så flink på girlpowerboost<3 loveu. og forresten, sånn holder min blogg på også, veldig irriterende

   Slett
 2. Fiiine menneskene!
  De inspirerer deg, du inspirerer meg <3
  Ellers ser man gjerne at:
  "nå hører Vero mest på Depeche Mode"
  eller "Nad Sylvan" eller "nå har hun sett Rent"
  utifra hva jeg har på meg ;p

  SvarSlett
  Svar
  1. Mhm! Rent er en egen inspirasjonskategori for seg selv

   Slett