torsdag 31. oktober 2013

NKII dag har jeg en av de dagene. Du vet... jeg har gjort noe hver dag før i dag, og jeg skal gjøre noe i morgen og utover, men i dag har jeg bare sittet her. Alt jeg har ønsket i dag har vært å komme meg litt ut av huset, om så bare for å ta en kaffe, men jeg er så blakk at jeg har ikke råd. Ikke råd til kaffe. Da er det ille.

Heldigvis er skolebøkene mine kommet til postkontoret, alt jeg må gjøre er å hente dem, hvilket krever bil, hvilket jeg ikke har. Men gleder meg til å komme i gang. Om det så er skolearbeid er det i alle fall noe å gjøre, pluss utdanning er ganske OK å ha til senere også :-)

De siste par dagene har mamma hjulpet meg med å lage halloween-kostyme. Dvs. hun har gjort alt mens jeg har holdt henne med selskap. Det blir den årlige feiringen her på lørdag, tenker jeg poster noen bilder fra dagen og kostymene. Veronika kommer i kveld og skal hjelpe med å handle inn ting, lage mat og stelle i stand huset i morgen. Gleder meg! 

2 kommentarer:

 1. Veronika kommer i kveld og skal hjelpe med å handle inn ting, lage mat og stelle i stand huset i morgen. AKA se Firefly ;p
  Veldig koselig - festen ble bra også :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa? :-)
   KOMME i kveld. Stelle huset i MORGEN.

   Firefly <33

   Slett