fredag 28. juni 2013

Youtube + maximumsound.org

Jeg hadde bestemt meg for å bli flinkere til å blogge, og til å blogge mindre om Garbage men fuck it. Jeg har funnet en fantastisk side skjønner dere, der de selger maaaasse bootleg DVD'er. Maximumsound.org, Stellar Products "for those har to find concerts". Det er nok ikke så sunt. Jeg har allerede kjøpt én DVD, bestilt 2 for noen dager siden, og NÅ fant jeg selvsagt et live-klipp på youtube som jeg likte, gikk inn på maximumsound og tror jeg fant hele konserten. Ja. Jeg bestilte den. Det var masse ekstra på den også, og bare $12!

Tro meg, jeg er imot nedlasninger, og ulovlig kjøpte CD'er osv men... Hvis man kjøper de albumene og DVDene et band har gitt ut, og finner en fantastisk konsert DVD tatt opp fra f.eks TV eller VHS som ikke er gitt ut så man jo nesten få lov til å kjøpe det. Hehe.Det interesserer sikkert ikke alle men plis, bear with me. Jeg har en insane dilla, og er nødt til å få det ut på noen andre enn stakkars Silje og Maren. Dere få som kanskje kommer innom velger jo selv hva dere vil se og om dere vil lese alt :-)

4 kommentarer:

 1. Elsker drakta hennes og hun ser bare skikkelig amused ut gjennom hele sangen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. I knooow! Du vet... i dag postet hun på face.. nettsiden hun liker å kjøpe vintageklær fra. Jeg har en laaang ønskeliste.

   Slett
 2. Jada, alt vi må igjennom altså. :-)

  SvarSlett
 3. Been there, done that (but not to such an extent)
  Dama er RÅ!
  Ønskeliste? Det er jo jul snart... noen mnd?
  Vero

  SvarSlett