mandag 24. juni 2013

Drittøyne

Ok, kanskje ikke drittøyne. Jeg kan se klart, har fint fokus, jeg har 2 velfungerede øyne med dybdesyn og greier, men FAEN som de renner! Når jeg står opp, når jeg sminker meg, når jeg går ut, når jeg legger hodet på skakke... I perioder er øynene mine så sykt sensitive, jeg blir gæren. I dag har mitt høyre øye vært HELT ute å kjøre. Blir så utrolig irritert.

Men jeg har vært flink. Jeg stod opp 08, skrev en jobbsøknad, dro ned til senteret, printet ut jobbsøknad og leverte jobbsøknad. Fortsetter jeg sånn så går det fort fremover. Jeg møtte Elisabeth på Stockfleths og har vært med henne frem til nå, og snart kommer Silje for å tilbringe vakker tid med meg. I kveld blir det vel Stockfleths igjen med Maren, så livet uten jobb er ikke så aller verst. Jeg får nyte det!

Jeg fikk også 2 pakker i posten i dag, fins det noe bedre? En Garbage DVD med liveopptak fra Glastonbury festivalen i 2005, pluss litt ekstra, og en øyenbrynspenn fra justforredheads.com. I know, jeg er brunette nå, men det spørs hvor lenge det varer da.

Hvis du er interresert i å se på noe live av Garbage fra Glastonbury kan jeg anbefale dette.
Noe som også fulgte med på DVD'en, som ikke er blandt musikkvideoene på en annen DVD jeg har er musikkvideoen til "Sex Is Not The Enemy" som er en av mine favorittsanger fortiden.
Check it out if you like.

1 kommentar:

  1. sex is not the enemy!!
    Alltid kos og bringe deg god og fantastisk tid, kjære <3

    SvarSlett