tirsdag 18. juni 2013

Døgnrytme

I det siste har jeg vært oppe halve natten og sovet halve dagen. Dårlig uvane som er vond å vende. Jeg tilbringer mesteparten av tiden min enten på Stockfleths med Maren, der vi koser oss med deilig kaffe og snakker dritt, eller hjemme i sofaen. Jeg tegner veldig mye fortiden, kan prøve å få tatt noen bilder og poste snart. Jeg har også fått et par musikk DVDer med Garbage som stadig står på, pluss alle albumene dems. Jeg har blitt skikkelig hekta, men jeg elsker det. Lenge siden jeg har hatt en sånn.. skikkelig dilla liksom. Elsker å miste hele sjela og hjertet i musikk.

Annet enn det trener jeg pole, loker med Silje, Veronika har vært her i helgen, og jeg har brukt over 1000 spenn på sminke i dag. Trengte god foundation og pudder som ikke gjør huden min gul, håper for guds skyld de jeg kjøpte gjør susen og holder lenge.

Her er en av mine hundre nye favorittsanger live fra Letterman. (Skulle egentlig poste fra DVDen jeg ser på nu, men fant ikke på youtube). Anyways... Enjoy! Faen, Shirley er så rå...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar