tirsdag 28. mai 2013

New favorite face
Den siste uken, siden jeg begynte på sesong 2 av Terminator: the Sarah Connor chronicles, har jeg blitt totalt hekta på Shirley Manson og bandet Garbage der hun er vokalisten. Jeg elsker jo å tegne, og det finnes faen ikke bedre ansikt enn hennes. Hun er nydelig, lysende, har et utrolig vakkert og interessant ansikt, og så er hun bare så utrolig kul.

Jeg tilbringer mye av tiden min bare ved å se på intervjuer, finne bilder jeg kan tegne etter, og pause TVen når jeg ser på Terminator for å tvinge meg selv til å tegne uten å legge arket på skjermen og bruke hjelpelinjer. Det er utrolig god øvelse, og jeg kan jo ikke akkurat legge alt fra meg og tegne ferdig siden heller, i og med at det bare er en bluray som er pauset.

Anyway, jeg elsker den dama, stemmen hennes er utrolig, fantastisk sanger, kjempedyktig skuespiller og hun virker som en person jeg kunne tenke meg å kjenne. I tillegg til alt er hun søren meg skotsk. Det finnes ikke bedre!

Tenkte å legge ved en ny favorittlåt, men legger ut både live og studioverson, siden video og lydkvaliteten på live-videoen ikke er det beste.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar