mandag 9. juli 2012

Max-Schmeling-Halle

 
 


Vi satt oss likegjerne ned på gulvet i pausene, da de rigga om scenen mellom de forskjellige bandene osv. Er ikke Silje skikkelig babe som rock-chick? 
Nå fant jeg ut det var på tide å fortelle litt om konserten i Berlin, 12te juni. Jeg og Silje var somsagt i Berlin - som du kan lese om lenger ned - først og fremst for å se både Mötley Crüe og Slash med Myles Kennedy &   the Conspirators. Vi fikk ståplass, og var alt i alt veldig heldig og fornøyde med det. Det var ikke alt for trangt, og selvom publikum var helt med og hoppet og sang med osv så var det ikke sånn at man ble slått til. Det er en forskjell på de som hopper for å hoppe og de som hopper bare fordi de blir så lykkerusa av den herlige musikken. Ble jeg lykkerusa? Oh yeah.

Black Veil Brides var oppvarmingsbandet - de gjorde en glimrende jobb og jeg koste meg masse. Meeen, jeg må innrømme at så fort Slash og Myles kom på scenen ble jeg b.l.o.w.n. a.w.a.y. For det første: Slash, gud, gitarsoloer, alt. For det andre: Myles. Han MÅ være en av verdens beste live-vokalister, fy FAEN for en stemmekapasitet. Resten av bandet rocka også og alle sangene er jo så fete at man ikke klarer å stå stille. De spilte et par Guns N' Roses låter i tillegg til materiale fra Slash-albumet fra 2010 og det nye. De to første gn'r låtene var Mr. Brownstone og Nightrain - som begge er blandt mine favoritter - Jaaaa!!!

Mötley Crüe kom på etter Slash, og de var om mulig ENDA bedre enn første gangen jeg så dem (på sonisphere festival, stocholm, 2010). Jeg trodde seriøst jeg skulle bli gal. Vi hoppet opp og ned, sang med, skreik mellom alle sangene og hadde armene opp mesteparten av tiden. Jeg blir så lykkelig av musikk at det nesten er forunderlig, og når jeg i tillegg da kan lukke øynene og nyte gitarsoloen i Primal Scream for så og se Mick Mars ikke mange meterne foran meg på scenen når jeg åpner dem... det er lykke. Tommy Lee spilte også trommesolo med hele trommesettet snurrende litt sånn rundt og rundt opp ned og sånn - det er så typisk dem å finne på noe sånt... For en gjeng, love 'em. 

Da vi kom tilbake på hotellet, slang vi oss på senga, spiste knekkebrød og drakk cola med Mötley Crüe spillende i bakgrunn. (Det er et poeng her altså) - Etter en stund, da jeg skulle reise meg og gå på badet osv... fy faen, jeg har ALDRI vært så sliten i beina. Jeg kunne knapt gå det gjorde så vondt. Etter en hel dag i zoo og så mange timer stående på en konsert... Vi var ødelagte. Egentlig veldig morsomt. Var en herlig tur og en FANTASTISK konsert. Yeeeeeeee-haa!

4 kommentarer: