tirsdag 26. juni 2012

Berlintur - Go bananaz Gardemoen

Yepp, tyske U-baner har mye mer underholdene skilt enn T-banene i Norge...

 
Tadaaa! Nå har jeg endelig fått rota meg til å starte å blogge om Berlin-turen. Silje sendte meg bildene for noen dager siden. Vi dro dit søndag 10ende juni. Da vi kom fram følte vi oss temmelig lost. Skjønte ikke en dritt av hva noen sa eller hva noen skilter betydde eller hvor vi måtte gå for å komme dit vi skulle osv, MEN - på mystisk vis endte vi alltid opp på rett sted. Vi var ganske slitne da vi kom fram til den faboulouse leiligheten vår etter å ha hentet nøklene på "Pfefferbett Hostel", men hadde en fantastisk biff-middag ute på vår - kan vel kalle det favorittrestaurant? - som lå like ved.

Mandagen gikk til shopping. Vi dro bl.a til Lafayette, og forelsket oss totalt i alle etasjene med alt for dyre designerklær - fy faen, bedre enn et museum! Gjett om jeg skal spare til neste gang... Klarer ikke komme på en eneste ting der inne jeg virkelig ikke likte, og jeg kan komme på minst 100 jeg har drømt om i ettertid. På ettermiddagen møtte vi mamma og mannen hennes og spiste middag, og igjen på kvelden da vi gikk litt fra café til café.

På tirsdagen dro vi til zoologisk hage. Været var kjempefint, og vi hadde det supert. Hva mer er det å si? Fine dyr? De hadde i grunn alt mulig. Løver, tigre, leoparder og andre store kattedyr, natt-dyr (fy søren, så merkelige noen av dem er), panda, hyener osv osv. Vi rakk også innom musikksjappa som ligger i zoo-området, der de har masse bootleg-greier man ikke finner overalt, dvd'er, cd'er, t-skjorter, lp-plater, kopper - you name it - i alle slags sjangere.

På kvelden var det konsert - men den tror jeg skal få et eget innlegg, så ikke dette blir for langt.

Vi dro nå i alle fall hjem igjen morgenen etter, og det er utrolig hvor mye mer vi skjønte enn da vi først kom dit 3 dager før. Jeg vil virkelig anbefale en Berlin-tur, og leilighetene i Choriner Straße 37 er virkelig vidunderlige!

2 kommentarer: